گزارش جلسه هماهنگی کارگاه آموزشی ورق های ژئوممبران در استخرهای کشاورزی و اثر آبیاری قطره ای در عملکرد گندم

جلسه ای جهت هماهنگی و بررسی جوانب برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان" ورق های ژئوممبران در استخر کشاورزی و اثر آبیاری قطره ای در عملکرد گندم" درساعت 8 صبح مورخه 1402/8/24، در محل مجتمع کارآفرینی، با حضور دکتر حسام (معاون پژوهشی دانشگاه)، دکتر همتی (مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه)، دکتر قلی پوری (مدیر مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه)، مهندس سپهری (دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی) و مهندس گریوانی (مدیرعامل شرکت آبسو) برگزار گردید.
در روز چهارشنبه ساعت 10 صبح مورخه 1402/8/24 در محل تالار خلیج فارس این کارگاه آموزشی به مدت سه ساعت برگزار گردید. در ابتدای این کارگاه، دکتر قلی پوری به اهمیت آب و صرفه جویی در مصرف آب در بخش کشاورزی و اهمیت تکنولوژی در این حوزه اشاره نمود. در ادامه نیز مهندس گریوانی به مباحث آموزشی احداث استخر و برآورد هزینه در روش های آبیاری مختلف پرداخت. همچنین به نقش آبیاری قطره ای اصولی در افزایش بهره وری سطح زیر کشت محصولات کشاورزی اشاره نمود.

تاریخ ارسال خبر :   13 آذر 1402 - 10:00
 تعداد بازدید :   76